5 Dimashq

Assalamu'alaikum,

One of my schoolmates had posted below picture. Taken in 2005 and our class was 5 Dimashq / Damsyik. Miss them!


kA: Orang suruh duk tegak, ramai gak yang posing gaya sendiri.

19 Ulasan

Sila tinggalkan hyperlink blog anda di komen (cara-cara dalam LINK INI ) kerana kebanyakan masa saya menggunakan mobile dan memudahkan saya dan pembaca lain untuk melawat blog anda kembali. Terima kasih daun keladi.

  1. Balasan
    1. Barisan ke-3 kiri sekali tengah tunduk silau.. itam legam masa ni.. kuat main =.=

      Padam
  2. Mana anda ?? hehehe laaa sekolah mahaad muhammadi lelaki ke ? dekat rumah Nik !!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Barisan ke 3 kiri sekali Nik.. laa..yeke? Rumah Nik kat mne?

      Padam
    2. Wah takde beza sangat . hehehe maahad muhammadi lelaki nie kan dekat jalan nak pergi ke PC . Rumah Nik dekat hardware mat kasim . (kalau tahu lah)

      Padam
    3. Haha..tak ingat sangat dah la Nik ..huu :P

      Padam
    4. dah berapa lama tak balik kelantan ? hahaha

      Padam
    5. haha...balik tapi duk kejap balik KL semula.. hmm..

      Padam
  3. hahaha.. yang pandang arah lain pun hado..! :D nostalgila kan

    BalasPadam
  4. mmg sgt nostalgia gambar ni...

    BalasPadam
  5. memori lama...sekali sekala bila diingati semula...mmg bess

    BalasPadam
    Balasan
    1. bila ingat result espiem...nak teghiyak ghaser!

      Padam
  6. Balasan
    1. hoho.. tapi saya tak sebaik dan sealim kawan2 y lain.. -.-

      Padam
  7. muka tak berubah pun..awet muda ni.hehe

    BalasPadam
  8. SPM tahun 2005?...ya Ampun...mudo laie rupanya Khamsi nihhh

    BalasPadam
Terbaru Lebih lama

Langgan

Dapatkan pemberitahuan e-mel

نموذج الاتصال