WW | Friendship


30 Ulasan

Sila tinggalkan hyperlink blog anda di komen (cara-cara dalam LINK INI ) kerana kebanyakan masa saya menggunakan mobile dan memudahkan saya dan pembaca lain untuk melawat blog anda kembali. Terima kasih daun keladi.

  1. Uik. Nice pic. Vintage giler angle awak shoot. Sempoi. (=.=') Erm..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ehem.. Ape y nice sebenarnye ni? xD

      Padam
    2. Betul la.. Cara awak snap tu and letak effect tu bagi soul pada gambar. Tahniah! ~Tiba2.haha..

      Padam
    3. Nora bagi ampat bintang sitingah!

      Padam
  2. err friendship dgn ape ea sbnrnye ? hehe

    BalasPadam
  3. pemberian sebagai tanda persahabatan ...

    BalasPadam
  4. je t'aime tu maksudnya i love you kan..kan... eceh. phewiit

    BalasPadam
    Balasan
    1. Eh? yeke? hahaha.. baru tahu ni.. love as a friend la.. :)

      Padam
    2. Ye ke??? Tapi tu kan trademark Paris. Macam tagline. Wajib ada. Macam Australia. Like no other. Tapi bagusla, love as a friend kan? Big..... Hug... Cam citer Barney monster warna ungu tu..hehe

      Padam
    3. EH, tetibe. Macam nak gitaw die yang bagi je.. haha.

      Padam
  5. uu..stanzaku.com dah..congrats2!

    BalasPadam
  6. Tahniah... may friendship lasts forever... ameen.. :)

    BalasPadam
  7. ehem , friendship ke .............. hahaha apa-apa pun terima kasih untuk friendship kita . ehh boleh giteww ?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haah.. dari blogger jugak.. Tetiba sampai kat meja ofis masa saya tengah tido.. oops~

      Padam
    2. Sama-sama untuk friendship kita jugak! haha

      Padam
    3. hamboi untung lah untungla . hahaha . tidur sokmo ! ketuk dengan buku , dushh dushh

      Padam
    4. Saya rasa sebab saya kiut.. tu y dapat hadiah.. haha :P

      Malam berjaga.. siang tidur. Kebanyakan belah Arab pon macam ni time Ramadhan.. :)

      Padam
    5. tp xde r bgun dekat berbuka..tido bagi ilang penat dah r..

      Padam
    6. ya Allah puji diri sendiri . ye la kuit lah . hahahaha

      takpe jangan tidur terus sampai xbuat kerja :p

      Padam
    7. hehe..xde lah sampai macam tu. haha.

      Padam
  8. Friends are like stars, you don't see them all the time, but you know they're there.Ameen

    BalasPadam
  9. untung lah dapat tanda persahabatan...hehehe...kut2 dalam hati ada butterfly..tak pun flies...hehe

    BalasPadam
  10. ehem..ehem...bestnya from PARIS with love keww

    BalasPadam
Terbaru Lebih lama

Langgan

Dapatkan pemberitahuan e-mel

نموذج الاتصال