25 February 2016

Giveaway Birthday Wishes to Me and Bloglist 2016

Assalamu'alaikum,

Okay... entri untuk giveaway lagi. Gini lah bila baru-baru nak aktif balik. Kena join GA baru boleh dapat reader balik. Bukan apa, kesian Adsense dengan Nuffnang tu duk tegedik-gedik kat situ takde orang tengok.

Giveaway kali ini adalah anjuran Noor Akma author untuk blog Nur Beauty Anggun sempena birthday dia yang ke.... kalau nak tahu boleh klik kat banner kat bawah ni.


First, jom kita wish...

SELAMAT HARI JADI NOOR AKMA!

Jom kita join reramai. Syarat dia pun takdelah susah sangat sampai korang kena keluar peluh jantan. Syarat-syarat dia adalah:

1. Terbuka pada para blogger di Malaysia.



5. Follow IG nurbeautyannggun

6. Buat entry bertajuk "GIVEAWAY BIRTHDAY WISHES TO ME AND BLOGLIST 2016 by Noor Akma"

7. Tepek banner GA ni dan backlink kembali ke entry ni.

8. Buat satu birthday wishes pada saya.

9. Dah siap publish.... jangan lupa letakkan link GA korang di ruangan komen.

Giveaway ni tamat pada 2 Mac 2016 pukul 01.01am.... 
~It's my birthday~

HADIAH
Satu hadiah Utama (Misteri )

3 orang pemenang
Crochet Coin purse

6 orang senarai bloglist
*4 penerima yang diatas akan automatic tersenarai

Pemilihan pemenang utama dan 3 hadiah selepas tu kan dilakukan sendiri.... ikut sesedap rasa bergantung pada birthday wishes yang paling sempoi, padat dan kreatif. Untuk senarai bloglist akan menggunakan khidmat random.org.

Tuan tanah cakap, kalau kurang mendapat sambutan, dia akan bagi je kat mana yang ada. Huwaaa... mana best menang tanpa bertanding. 

Jom pakat-pakat join!

No comments:

Post a Comment