30 December 2017

Bergaduh Dengan Susu

Aku tak tahu berapa ramai lagi yang ada penyakit sama. Yang aku tahu nenek, makcik dan salah sorang sepupu senasib.

Kami kalau tiba satu pesen sakit perut tu... dia punya memulas kat dalam bilik termenung.. fuh! Berdiri habis bulu roma.

Tak payah nak ketuk pintu. Nak menyahut pun tak boleh. Sakitnya ‘our kind of contraction’ 😖

Dulu aku tak tahu kenapa aku selalu sakit perut. Bila dah ada internet, baca punya baca. Rupanya faktor yang menyebabkan aku sakit perut adalah Lactose Intolerant. Ramai jugak adult yang kena natang ni. Nasib badan.
#flactoseintolerant #lactosefree #tapisukasusu

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan hyperlink blog anda di komen (cara-cara dalam LINK INI ) kerana kebanyakan masa saya menggunakan mobile dan memudahkan saya dan pembaca lain untuk melawat blog anda kembali. Terima kasih daun keladi.