Seronok betul anak ayah bawak atok, mokder, pokder dengan cousins dia jalan-jalan test MRT.

Aku biasa naik dari Kwasa Sentral sampai ke Mutiara Damansara je. Hari ni biras ajak naik sampai Muzium Negara dan patah balik. Saje nak test.


Budak-budak seronok la duk buat MRT macam playground. Kemahen!

Si kecil Naufal sampai terlelap kepenatan. Duk berlari dan posing depan lensa telefon bimbit ibu dia.

Anak aku pun sama lah dengan. Berlari-lari, taknak langsung duk dalam stroller. Sampai kepenatan. Makan taknak sangat sebab duk main.

Rumusan dan pemerhatian hari ni... kalau nak travel dalam KL dan Selangor, better naik MRT wey... jimat dan tenang je. Tak payah serabut dengan traffic jam!

0 Response to "Jalan-jalan Naik MRT"

Post a Comment

Sila tinggalkan hyperlink blog anda di komen (cara-cara dalam LINK INI ) kerana kebanyakan masa saya menggunakan mobile dan memudahkan saya dan pembaca lain untuk melawat blog anda kembali. Terima kasih daun keladi.