Kali Kedua Dapat Hadiah Giveaway di Blog

Alhamdulillah. 

Asalnya niat nak memeriahkan segmen giveaway daripada rakan blogger - Aulea saja. Tak sangka pula ada rezeki untuk menang giveaway kali ini. 

Terima kasih sangat untuk rakan blogger penganjur giveaway kali ini. 

Sampai je dari Kelantan semalam tengok dah ada parcel DHL kat atas rak kasut. Dah agak dah mesti hadiah giveaway ni sebab saya sendiri dah lama tak memesan apa-apa barang dari kedai atas talian. 

Lepas buka je kotak, auto teringat bibimbap yang pernah dimakan dulu. Comel sangat periuknya siap datang dengan set sudu dan chopstick. 

Saya pun rasa nak buat giveaway lagi nanti. Dalam simpanan saya ada lah 3 4 buah buku yang saya rasa nak kongsi dengan pembaca seterusnya. Cumanya tak pasti samada genre buku yang akan dihadiahkan nanti diminati ramai atau tak. 

Apa-apa pun, terima kasih banyak ye Aulea untuk hadiahnya. 

21 Ulasan

Sila tinggalkan hyperlink blog anda di komen (cara-cara dalam LINK INI ) kerana kebanyakan masa saya menggunakan mobile dan memudahkan saya dan pembaca lain untuk melawat blog anda kembali. Terima kasih daun keladi.

  1. Tahniah!! Semoga lepas ni join mana2 GA ada rezeki menang lagi :)

    BalasPadam
  2. Tahniah...ni rezeki rajin support rakan- rakan blogger...meh la support Top Komentator blog SA..every month ada hadiah

    BalasPadam
  3. wah periuk masak ramen...tahniah...tenguk set tu rindu nak pi korea...huhuhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul3... Saya tak pernah jejak Korea. Tapi dalam hati teringin nak ke Jepun.

      Padam
  4. alhamdulillah rezeki ramadan

    BalasPadam
  5. Mana aci! Hadiah berganda! wow!

    BalasPadam
  6. Tahniah..teringat korea..ada jg periuk ni kt rmh..

    BalasPadam
  7. Alhamdulillah
    Rezeki dapat hadiah GA

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah.. :) Nanti nak kena join lagi

      Padam
  8. Masak maggie dalam periuk ini memnag best!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan. Tapi KA jarang makan maggi dah sekarang. Sekali sekala boleh lah.

      Padam
  9. Alhamdulillah, thanks KA support GA ritu..tahniah!

    BalasPadam
Terbaru Lebih lama

Langgan

Dapatkan pemberitahuan e-mel

نموذج الاتصال