Beli Jiwa, Bawak Gi Main Indoor Playground di The Parenthood, Sunway Pyramid

Cerita siang tadi. Ibu dorang dah janji nak bawak gi main taman, memang kena tuntut lah. 

Dua tiga hari lepas lagi ibu dorang sebut. Dari dua tiga hari lepas tu jugak la dorang duk repeat menyebut dan menanya. 

Jenuh gugel cari indoor playground (sebab musim hujan) dekat² dengan Subang ni. Last-last decide ke The Parenthood, Sunway Pyramid. 
Besar jugak. Andika siap sesat dan menangis tak jumpa jalan ke slide. Lulllzzz.. 

Ayahnya pun selaku AIA Public Takaful Life Planner... aura menjual tu kick-in jugak la. Sempat approach 3 4 orang parents kat situ. 

Surprisingly, kesedaran tentang keperluan medical card, income protection, income replacement sebenarnya agak tinggi dah. Cumanya mungkin stigma masyarakat yang skeptik dengan ejen takaful je yang jadi batu penghalang. 

Jangan risau, tuan puan boleh refer Life Planner yang tuan selesa untuk tanya perkara berkaitan Takaful sampai faham. 

Kami takkan paksa pun tuan puan sign up terus. Tapi selalunya bila dah faham, auto sign up. 😘

Tanya sekarang tak rugi. Tanya pun tangguh yang ghisau tu.

Catat Ulasan

Sila tinggalkan hyperlink blog anda di komen (cara-cara dalam LINK INI ) kerana kebanyakan masa saya menggunakan mobile dan memudahkan saya dan pembaca lain untuk melawat blog anda kembali. Terima kasih daun keladi.

Terbaru Lebih lama

Langgan

Dapatkan pemberitahuan e-mel

نموذج الاتصال