Bendera PH Dibilangnya Bendera AIA

Pagi semalam, budak dua ketul ni bangun awal sebab semalam ibu dorang cakap nak gi makan roti canai sarang kat Warung Pak Walid. 

Masa nak keluar pagar rumah tu si Khayla nampak banyak bendera PH warna merah. Terus dia tanya "Ayah, flag merah-merah ni flag AIA ke?" 

Punya la banyak training dan aktiviti AIA acik buat dua tiga minggu ni sampai anak pun dah boleh agak. 

Lepas makan tadi, balik baru perasan dekat calendar pagi ni ada training penting. Fuh, nasib baik sampai rumah ngam-ngam training nak start! 

Cumanya terpaksa la drag masa untuk masak lunch. Seb baek budak-budak dan mak budak dah kenyang. Kalau tak, mau meragam. Budak-budak meragam okay lagi. Mak budak meragam, haruuuu! 🤣

Orang Subang kalau nak cari roti canai sedap boleh waze Warung Pak Walit.

Orang Malaysia kalau nak cari ejen takaful yang adorable boleh DM/PM saya. 😍✨️

Catat Ulasan

Sila tinggalkan hyperlink blog anda di komen (cara-cara dalam LINK INI ) kerana kebanyakan masa saya menggunakan mobile dan memudahkan saya dan pembaca lain untuk melawat blog anda kembali. Terima kasih daun keladi.

Terbaru Lebih lama

Langgan

Dapatkan pemberitahuan e-mel

نموذج الاتصال